Elokuvat.org — Kaikkien aikojen parhaat elokuvat

Tilaa syöte:
RSS tai Atom

Olet täällä: Elokuvat nimen mukaan

Resident Evil: Retribution

Yhteenveto: Resident Evil: Retribution on ensisijaisesti tyyliluokkaan Seikkailuelokuva kuuluva elokuva. Se ilmestyi tai ilmestyy vuonna 2012. Esittelysivun, siis juuri tällä sivulla näkyvän sivun, tiedot kerättiin vuoden 2012 kesäkuun aikana. Näitä tietoja päivitetään aika ajoin.

 • Esittelysivun kestolinkki:
 • Lyhyt kestolinkki: elokuvat.org/166
 • Tietoja päivitetty: kesäkuu 2012
 • Elokuvan julkaisuvuosi
 • Puhuttu kieli: englanti
 • Elokuvan avainsanat: resident, evil, retribution
 • Elokuvan ensisijainen genre: Seikkailuelokuva
 • Elokuvan toissijainen genre: Kauhu
 • Sivutunnus hakemistossa: #166
 • Kävijöiden mielipiteet: 2 kpl
 • Virallinen juliste: Kyllä
 • Esittelysivua katsottu: 3645 kertaa
 • Tiedot koosti: Petri I.

Resident Evil: Retribution

Samanlaisia elokuvia genren mukaan voivat olla:

Elokuvalle annetut mielipiteet

Arska 17. tammikuuta 2013

Juoni on aivan hirveetä skeidaa. En antanu nollaa koska elokuva on hienon näköinen, eli toisin sanoen siihen on laitettu pätäkkää. Eniten ärsytti leffan epärealistisuus, joka on vedetty tässä aika äärimmilleen. Eihän resident evileiltä nyt voikkaan mitään kovin realistista odottaa, mutta kun tyypit seisoo tyyliin paikallaan ja ampuu lonkalta 100 vihollista niin alkaa jo ärsyttämään. Sitten tietty heittävät vielä samalla toisilleen läppää. Typerä jenkkihehkutus ärsyttää myös lopussa. Jenkit on taas ihmiskunnan viimeinen toivo uujeah. Täytyy valitettavasti sanoa että juonen osalta sarjan huonoin, mutta visuaalisuudeltaan ei. Olisin varmaan muuten antanut ykkösen, mutta tykkään resident evil sarjasta niin siitä yksi piste.

Zark 31. tammikuuta 2013

Elokuvassa ei ole järkevää juonta, toisinsanoen hahmot tekevät ihan mitä sattuu. Elokuva pääasiassa pelkkää räiskintää, epäonnistunut yritys laittaa uutta sisältöö elokuvaan, laittamalla erilaisia zombeja. Liikaa toimintaa ilman sisältöö ei kukaa jaksa katella ku päähenkilö pomppii ja hyppii zombien päällä + sitte viel ammutaa aseilla zombeja 24/7. Ainut hyvä puoli on se että elokuvas on näyttävät efektit tosin se ei vaikuta mihinkää. Paskin leffa kyseisestä sarjasta, nykyajan leffat menee huonompaan suuntaa ku panostetaa enemmä toimintaa ku juonee. Asiasta toiseen elokuvas oli valittu aika huonot näyttelijät. Lisäys ensimmäinen ressa oli paras koska sehän on nimenomaa tehty ekaksi, ja lisäosat aina huonompia. Eka ressa oli itse asias jännittävin kaikist ressoit eikä päässy tylsistyy kun toteutus oli muutenkin erinomainen ressa 1:ssä.

Kommentoitaessa julkaisua Resident Evil: Retribution sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai nettisivujen osoitetta ei ole pakko laittaa. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Katsotko elokuvia mieluiten

Selaa elokuvia

Suosituimpia elokuvia

 1. Upstream Color
 2. The Raven
 3. Medusan perintö
 4. Meeting Evil
 5. Lentsikat
Suosituimpia elokuva­teattereita
 1. Julia 1&2
 2. Kino Myyri
 3. Kinopirtti Kemi
 4. Kino Kirkkonummi
 5. Bio Rex Verkatehdas
Uusimmat kirjoitukset
 1. Parhaat ja uudet HBO sarjat 2022
 2. Parhaat Netflix sarjat 2022 - Top 5 parasta sarjaa vuonna 2022
 3. Netflix elokuvat 2022 – 10 parasta Netflix elokuvaa vuodelle 2022
 4. Renny Harlinin elokuva mukana — kansainväliset rahapeliyhtiöt toimivat viihdesponsoreina
 5. 3 leffavinkkiä kun teemana on terveys

© Elokuvat.org 2022. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta vaikkakin pyrkii pitämään elokuvien esittelysivujen tiedot ajan tasalla ja virheettöminä. Huomasitko elokuvan tiedoissa epäkohdan, haluatko vihjata luettelosta puuttuvasta elokuvasta tai ehdottaa yhteistyökuviota? Ota yhteyttä.