Elokuvat.org — Kaikkien aikojen parhaat elokuvat

Tilaa syöte:
RSS tai Atom

Olet täällä: Elokuvateatterit

Kino Akseli (lopettanut toiminnan) (Vihti)

Elokuvateatteri Kino Akseli on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Yrityksen esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 18.02.2015.)

Videoruutu Oy:n omistama Kino Akseli on vihtiläinen elokuvateatteri, joka löytyy Nummelasta. Puhelinnumero on 0400 555 677.

Akseli on lopettanut toimintansa.

Elokuvat.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli tämän Kino Akseli -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Mielipiteet Kino Akselista

. 21. heinäkuuta 2013

Lopettanut toimintansa.

Petri 21. heinäkuuta 2013

Kiitos tiedosta! Tieto Akselin toiminnan loppumisesta on nyt lisätty esittelysivulle, jotta muutkin voivat helposti todeta asian laidan. :-)

OTS 27. tammikuuta 2019

Avaa uudelleen ovet noin viikon päästä, hienoa.

OTS 30. maaliskuuta 2019

Auki on ja uudet penkitkin tulossa. Jo kaksi leffaan käyty katsomassa.

Kommentoitaessa julkaisua Kino Akseli sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai nettisivujen osoitetta ei ole pakko laittaa. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Katsotko elokuvia mieluiten

Selaa elokuvia

Suosituimpia elokuvia

  1. Kino Akseli
Suosituimpia elokuva­teattereita
  1. Kino Akseli

© Elokuvat.org 2021. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta vaikkakin pyrkii pitämään elokuvien esittelysivujen tiedot ajan tasalla ja virheettöminä. Huomasitko elokuvan tiedoissa epäkohdan, haluatko vihjata luettelosta puuttuvasta elokuvasta tai ehdottaa yhteistyökuviota? Ota yhteyttä.