Elokuvat.org — Kaikkien aikojen parhaat elokuvat

Olet täällä: Elokuvateatterit

Bio Rex Verkatehdas (Hämeenlinna)

Verkatehtaalla sijaitseva Bio Rex on elokuvateatterikeskus 640 paikalla varustettuna. Katsomopaikat on jaettu neljään saliin siten, että suurimmassa on 256 paikkaa ja pienimmässä 98 katsomopaikkaa. Elokuvateatterissa on valmius 3D-elokuvien esittämiseen.

Lippukassan puhelinnumero on 075 756 1282. Lippukassan puhelinnumerosta ei voi varata lippuja, mutta voi tiedustella löytötavaroita ja ohjelmistoa.

Elokuvat.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli tämän Bio Rex Verkatehdas -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Mielipiteet Verkatehtaan Bio Rexistä

päivi 14. elokuuta 2013

Jos ensimmäiset sanat saapuessani leffateatteriin ovat “tää on kii”, niin eka kokemukseni jää melko ankeaksi.
Parkkeerasin autoni “väärälle” puolen verkatehdasta (ekakertalaisena), juoksin kaatosateessa tehtaan ympäri ja saavuin kuin saavuinkin oikealle ovelle, trailerit olivat käynnissä ja odotin leffahetkeä, kunnes kuulin nuo kurjat sanat..“tää on kii ja me pidetään 5 minuuttia kassaa auki”. Voihan vide!
Onnex on ihana, hämyinen ja kutsuva Suisto tämän tehtaan sydämessä! …ja itse asiassa lievensi kiukkuni ihan olemattomiin.

Petri 14. elokuuta 2013

Oho! Ei ole todellakaan kovin tervetullut fiilis jos tuohon tapaan kohdellaan. Monet asiakaspalveluammateissa olevat henkilöt eivät tunnu muistavan, että juuri asiakkaat ovat niitä, joiden ansiosta hän on töissä työpaikallaan.

Kommentoitaessa julkaisua Bio Rex Verkatehdas sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai nettisivujen osoitetta ei ole pakko laittaa. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Katsotko elokuvia mieluiten

Tilaa syöte:
RSS tai Atom
Selaa elokuvia

Suosituimpia elokuvia

 1. Upstream Color
 2. The Raven
 3. Medusan perintö
 4. Meeting Evil
 5. Lentsikat
Suosituimpia elokuva­teattereita
 1. Julia 1&2
 2. Kino Myyri
 3. Kinopirtti Kemi
 4. Kino Kirkkonummi
 5. Bio Rex Verkatehdas
Uusimmat kirjoitukset
 1. The Card Counter – Astetta syvällisempi elokuva kasinopelaamisesta
 2. Kärsiikö Netflixin kilpailukyky, jos se lopettaa alkuperäissisältöön investoimisen?
 3. Miksi teknologiasta on tullut entistä tärkeämpi elokuvateollisuudelle viime vuosina?
 4. Parhaat ja uudet HBO sarjat 2022
 5. Parhaat Netflix sarjat 2022 - Top 5 parasta sarjaa vuonna 2022

© Elokuvat.org 2024. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta vaikkakin pyrkii pitämään elokuvien esittelysivujen tiedot ajan tasalla ja virheettöminä. Huomasitko elokuvan tiedoissa epäkohdan, haluatko vihjata luettelosta puuttuvasta elokuvasta tai ehdottaa yhteistyökuviota? Ota yhteyttä.