Elokuvat.org — Kaikkien aikojen parhaat elokuvat

Tilaa syöte:
RSS tai Atom

Olet täällä: Leffablogi

Suosittujen urheiluelokuvien yleiskatsaus

Vuosien saatossa on julkaistu tuhansia erilaisia urheiluelokuvia. Jotkut niistä ovat olleet puhdasta kuraa, jotkut parhaimmillaan vain keskivertoa, ja sitten on muutamia elokuvia, joita on vaikea saada mielestä. Nämä elokuvat eivät vain herätä intohimoamme urheilua kohtaan, vaan ne onnistuvat myöskin opettamaan suurempia elämän opetuksia. Ne opettavat meille kovan työn ja virheistä oppimisen tärkeyden. Ne opettavat meille, että mahdottomasta voi tulla mahdollista.

Tässä on muutamia suosittuja urheiluelokuvia

Caddyshack (1980)

Tässä klassisessa golf-komediassa esiintyvät Mill Murray, Chevy Chase, ja Rodney Dangerfield, ja he varmistavat sen, että saat nauraa läpi yön. Tämä elokuva on yksi parhaimmista, keskittyen naurettaviin kohtauksiin keskivertoa hullummalla golf-clubilla.


kuvalähde: Pixabay

Field of Dreams (1989)

Tämä on klassinen pesäpalloaiheinen elokuva, jossa pääosaa näyttelee Kevin Costner. Unelmien kenttä kertoo tarinan Iowalaisesta maissin viljelijästä, joka kuulee päässään äänen, joka kehottaa häntä rakentamaan pesäpallokentän omalle farmilleen. Tämä elokuva on inspiroiva, mieltä ylentävä, ja sydäntä lämmittävä

Rocky

Rocky I (1976) oli elokuva, josta tuli suuri kaikkien suosiossa oleva hitti. Tätä ensimmäistä elokuvaa seurasi Rocky-elokuvien sarja, mutta tämä ensimmäinen osa oli joka tapauksessa sarjan paras. Kyseessä oli pienen budjetin elokuva, ja sen kuvaus suoritettiin ennätysajassa, 28 päivässä. Rocky I oli ehkä kaikkein vaikutusvaltaisin elokuva viime kolmenkymmenen vuoden ajalta. Tämä elokuva voitti Oscar-palkinnon sen kymmenestä ehdokkuudesta.

Jerry Maguire (1996)

Yksi parhaimmista Tom Cruisen tähdittämistä elokuvista, jossa hän esittää urheiluagenttia Jerry Maguirea. Elokuvan kronikassa Maguire taistelee uransa ja rakkauselämänsä puolesta, sekä kurittoman asiakkaansa kanssa, jota ikimuistonen Cuba Gooding Jr. näyttelee.

Silver Linings Playbook (2012)

Tämä elokuva käsittelee enemmän urheiluun liittyvää uhkapelaamista kuin itse urheilua. Useat palkinnot, mukaanlukien Oscarin voittaneena, tämä elokuva on Philadelphiaan perustuva rakkaustarina, jossa Robert De Niro näyttelee miestä, joka ottaa rakkautensa tiimiään kohtaan vakavasti, ja lyö sen puolesta enemmän vetoa, kuin hänen pitäisi.

Varsity Blues — Pelin säännöt (1999)

James Van Der Beek oli kaukana Dawson’s Creekista tässä lukiojalkapalloa käsittelevässä elokuvassa. Tässä elokuvassa on kaikkea: Texasilaista teini-ikäisten hauskoja tilanteita, ja tietenkin jalkapalloa, jalkapalloa, ja lisää jalkapalloa.

Friday Night Lights (2004)

Helposti yksi suurimmista urheiluelokuvista, joka on ilmestynyt viimeisen kymmenen vuoden aikana. Tämä elokuva kertoo tarinan texasilaisesta lukion jalkapallojoukkueesta yhtenä unohtumattomana kautena. Tämä elokuva on hieman sydäntä särkevä, mutta lopuksi se yllättää lopulta kaikki.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Suosittujen urheiluelokuvien yleiskatsaus sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai nettisivujen osoitetta ei ole pakko laittaa. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Katsotko elokuvia mieluiten
Selaa elokuvia

Suosituimpia elokuvia

 1. Upstream Color
 2. The Raven
 3. Medusan perintö
 4. Meeting Evil
 5. Lentsikat
Suosituimpia elokuva­teattereita
 1. Julia 1&2
 2. Kino Myyri
 3. Kinopirtti Kemi
 4. Kino Kirkkonummi
 5. Bio Rex Verkatehdas
Uusimmat kirjoitukset
 1. Parhaat ja uudet HBO sarjat 2022
 2. Parhaat Netflix sarjat 2022 - Top 5 parasta sarjaa vuonna 2022
 3. Netflix elokuvat 2022 – 10 parasta Netflix elokuvaa vuodelle 2022
 4. Renny Harlinin elokuva mukana — kansainväliset rahapeliyhtiöt toimivat viihdesponsoreina
 5. 3 leffavinkkiä kun teemana on terveys

© Elokuvat.org 2022. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta vaikkakin pyrkii pitämään elokuvien esittelysivujen tiedot ajan tasalla ja virheettöminä. Huomasitko elokuvan tiedoissa epäkohdan, haluatko vihjata luettelosta puuttuvasta elokuvasta tai ehdottaa yhteistyökuviota? Ota yhteyttä.