Elokuvat.org — Kaikkien aikojen parhaat elokuvat

Olet täällä: Elokuvateatterit

Kino Myyri (Vantaa)

Kino Myyri elokuvateatteri on avattu. Pop up leffateatteri toimii ainakin huhtikuuhun 2022 asti. Teatterilla on uusi verkko-osoite www.myyrikino.fi.

Kino Myyri, tai Bio Jaseka, toimii Vantaalla lähellä Myyrmäen juna-asemaa. Puhelinnumero on 09 563 4404, josta voi esimerkiksi varata elokuvaliput. Kino Myyri näyttää kahdesta viiteen elokuvaa päivässä.

Lippukassa avataan puoli tuntia ennen ensimmäisen näytöksen alkua ja suljetaan viimeisen esityksen alettua. Lipunvaraus teatterin aukioloaikojen mukaan.

Ei enää mainoksia ennen elokuvia.

Bio Jasekan elokuvateatterissa voidaan järjestää tilausnäytöksiä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Elokuvat.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli tämän Kino Myyri -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Mielipiteet Kino Myyristä

Riitta Virtasalmi 07. lokakuuta 2013

Koen erittäin tärkeäksi, että Myymäessä on oma elokuvateatteri. Pyrin käymään siellä viikottain.

Leena 15. marraskuuta 2013

Kino Myyrin sali on yksi parhaista pääkaupunkiseudulla. Loistavaa että meillä on teatteri Myyrmäessä, itselleni kävelymatkan päässä.

hamzan 10. tammikuuta 2016

Mukava paikka katsoa leffa kun leffa. Väkeä on juuri sopivasti. Muuttanut myyrmäkeen vuonna 2008 ja nautin suunnattomasti siitä että meillä on oma pieni elokuvateatteri täällä. Flamingoon on aika pitkä matka.

Vieno 07. huhtikuuta 2016

Käyn usein katsomassa matinea-elokuvia Kino Myyrissä.Hienoa että se on näin lähellä ja siten on mukava piipahtaa teatterissa aivan extempore.

Raili Marita 23. heinäkuuta 2016

Kino Myyri on kiva leffateatteri. Mukavat istuimet. Usein uudetkin elokuvat tulevat sinne pian. Toivottavasti teatteri kannattaa ja säilyy täällä.

Kirsti 07. lokakuuta 2016

On tärkeää.että käytämme Kino Myyriä, ettei se vain lopeta toimintaansa. Näytöksiä on myös päiväsaikaan, että vanhemmatkin pääsevät tulemaan. Kiitoksia monista hienoista elokuvaelämyksistä!

Heikki 04. tammikuuta 2017

Kino Myyri Myyrmäessä Vantaalla on mainio ja toimiva teatteri. Juttelimme eilen pojan kanssa kuinka upea juttu on kun on oma teatteri aivan kulman takana.

Teatteri on viihtyisä ja siisti. Kangas on riittävän suuri ja näkyy myös 3D leffat. Äänentoisto on toimiva ja penkit todella mukavat.

Elokuvatarjontakin on teatteria ajatellen ihan toimiva. Pitää käydä useammin.

Sissi & Ari 08. tammikuuta 2017

Heikin mielipiteeseen on helppo yhtyä!
Lisäbonusta annamme ohjelmistosta, hienot ensi-illatkin tulevat – ensi-iltoina! Entäpä mainiot päivänäytökset ja matineat, niiden mahdollisuudesta kannattaa itse kunkin kampanjoida etenkin kulttuurisenioreille aktiivisesti!
Ruusuja myös Puiston omistajapariskunnalle ystävällisestä palvelusta!
PS. Suomi100-vuonna juhlan kunniaksi jokainen myyrmäkeläinen edes kerran elokuviin “omaan teatteriin” :)

Suvi 25. tammikuuta 2017

Hyviä elokuvia ilman alkumainoksia! Hyvä!

Viisi tähteä 24. toukokuuta 2020

Toivottavasti Kino Myyri aukeaa mahdollisimman pian. Tämä elokuvateatteri on hyvin tärkeä monille lähiseudun asukkaille! Olisi hienoa jos kevään pois jääneet Matinea-elokuvat näytettäisiin kesällä.

Pop Up Kino Helsinki 18. joulukuuta 2021

Kino Myyri on auki ainakin huhtikuuhun 2022 asti. Elokuvateatterin sivusto löytyy osoitteesta www.myyrikino.fi. HUOM!!! Älä meneylempänä mainitulle sivustoille www.kinomyyri.fi. Verkko-osoite on ei ole teatterin käytössä, eikä sisällä tietoja teaatyerin ohjelmistosta.

Pete 18. joulukuuta 2021

Vaihdoin uuden nettiosoitteen tälle sivulle.

Kommentoitaessa julkaisua Kino Myyri sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai nettisivujen osoitetta ei ole pakko laittaa. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Katsotko elokuvia mieluiten

Tilaa syöte:
RSS tai Atom
Selaa elokuvia

Suosituimpia elokuvia

 1. Upstream Color
 2. The Raven
 3. Medusan perintö
 4. Meeting Evil
 5. Lentsikat
Suosituimpia elokuva­teattereita
 1. Julia 1&2
 2. Kino Myyri
 3. Kinopirtti Kemi
 4. Kino Kirkkonummi
 5. Bio Rex Verkatehdas
Uusimmat kirjoitukset
 1. The Card Counter – Astetta syvällisempi elokuva kasinopelaamisesta
 2. Kärsiikö Netflixin kilpailukyky, jos se lopettaa alkuperäissisältöön investoimisen?
 3. Miksi teknologiasta on tullut entistä tärkeämpi elokuvateollisuudelle viime vuosina?
 4. Parhaat ja uudet HBO sarjat 2022
 5. Parhaat Netflix sarjat 2022 - Top 5 parasta sarjaa vuonna 2022

© Elokuvat.org 2012–2024. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta vaikkakin pyrkii pitämään elokuvien esittelysivujen tiedot ajan tasalla ja virheettöminä. Huomasitko elokuvan tiedoissa epäkohdan, haluatko vihjata luettelosta puuttuvasta elokuvasta tai ehdottaa yhteistyökuviota? Ota yhteyttä.