Elokuvat.org — Kaikkien aikojen parhaat elokuvat

Tilaa syöte:
RSS tai Atom

Olet täällä: Elokuvat nimen mukaan

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy

Elokuva sijoittuu 1970-luvun San Diegoon. Ron Burgundy on kaupungin tunnetuimpia uutisankkureita. Hän on ollut alansa huippu viimeisten viiden vuoden ajan. Asiat mutkistuvat, kun työpaikalle ilmestyy kunnianhimoinen nainen.

Yhteenveto: Anchorman: The Legend of Ron Burgundy on ensisijaisesti tyyliluokkaan Komediaelokuva kuuluva elokuva. Se ilmestyi tai ilmestyy vuonna 2004. Esittelysivun, siis juuri tällä sivulla näkyvän sivun, tiedot kerättiin vuoden 2018 tammikuun aikana. Näitä tietoja päivitetään aika ajoin.

Anchorman: The Legend of Ron Burgundy

Samanlaisia elokuvia genren mukaan voivat olla:

Kommentoi elokuvaa ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Anchorman: The Legend of Ron Burgundy sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai nettisivujen osoitetta ei ole pakko laittaa. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

  • The Great Battle
  • A Stray Goat
  • The Dude in Me

Katsotko elokuvia mieluiten
Selaa elokuvia

Suosituimpia elokuvia

  1. Anchorman: The Legend of Ron Burgundy
Suosituimpia elokuva­teattereita
  1. Anchorman: The Legend of Ron Burgundy

© Elokuvat.org 2019. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta vaikkakin pyrkii pitämään elokuvien esittelysivujen tiedot ajan tasalla ja virheettöminä. Huomasitko elokuvan tiedoissa epäkohdan, haluatko vihjata luettelosta puuttuvasta elokuvasta tai ehdottaa yhteistyökuviota? Ota yhteyttä.