Elokuvat.org — Kaikkien aikojen parhaat elokuvat

Tilaa syöte:
RSS tai Atom

Olet täällä: Leffablogi

Hobitti

Hobitti on ohjaaja Peter Jacksonin viime aikojen sydänkäpynen. Hän on Taru Sormusten Herrasta -trilogian jälkeen palannut tähän fantasiaseikkailugenreen, jossa pienet hobitit näyttelevät suurta osaa. Hobitti-elokuvat tulevat muodostamaan samanlaisen elokuvatrilogian, kuten vuosikymmen sitten Taru Sormusten Herrasta teki.

Hobittisarjan ensimmäinen osa ilmestyi edellisvuoden joulukuussa, kun suomennetulta nimeltään Hobitti — odottamaton matka ilmestyi. Se on noin 2,5 tuntia kestävä tarina Bilbo Bagginsin nuoruusvuosien seikkailuista. Haltijamiekkaa kantava hobittitähti on viime aikoina nähty myös Sherlock-televisiosarjan toisena keskeisimpänä henkilönä: Sherlockin ystävänä tohtori Watsonina. Bilbo Bagginsinakin hän suoriutuu roolistaan oikein mallikkaasti.

Hobitti — odottamaton matka jättää katsojansa suurelle vuorelle katsomaan kohti jännittävää tulevaisuutta. Seikkailu on vasta alussa. Seuraava elokuvasarjan osa, keskimmäinen osa, ilmestyy valkokankaille tämänhetkisten tietojen mukaan joulukuussa 2013. Elokuvalle on annettu jo suomenkielinenkin nimi: Hobitti: Smaugin autioittama maa. Siinä Bilbo, kääpiöjengi ja harmaa Gandalf yrittävät vieläkin nujertaa sen lohikäärmeen, joka ensimmäisestä filmisarjan osasta lähtien on ehtinyt riivata mies- ja naissukupuolisia, kummassakin tapauksessa silti yhtä parrakkaita, kääpiökansalaisia.

Hobitti — sinne ja takaisin on trilogian kolmas osa. Se luultavasti julkaistaan joulukuussa 2014. Elokuva on tätä kirjoittaessani jälkituotantovaiheessa. Se on siis jo filmattu.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Hobitti sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai nettisivujen osoitetta ei ole pakko laittaa. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Katsotko elokuvia mieluiten
Selaa elokuvia

Suosituimpia elokuvia

 1. Upstream Color
 2. The Raven
 3. Medusan perintö
 4. Meeting Evil
 5. Lentsikat
Suosituimpia elokuva­teattereita
 1. Julia 1&2
 2. Kino Myyri
 3. Kinopirtti Kemi
 4. Kino Kirkkonummi
 5. Bio Rex Verkatehdas
Uusimmat kirjoitukset
 1. Parhaat ja uudet HBO sarjat 2022
 2. Parhaat Netflix sarjat 2022 - Top 5 parasta sarjaa vuonna 2022
 3. Netflix elokuvat 2022 – 10 parasta Netflix elokuvaa vuodelle 2022
 4. Renny Harlinin elokuva mukana — kansainväliset rahapeliyhtiöt toimivat viihdesponsoreina
 5. 3 leffavinkkiä kun teemana on terveys

© Elokuvat.org 2022. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta vaikkakin pyrkii pitämään elokuvien esittelysivujen tiedot ajan tasalla ja virheettöminä. Huomasitko elokuvan tiedoissa epäkohdan, haluatko vihjata luettelosta puuttuvasta elokuvasta tai ehdottaa yhteistyökuviota? Ota yhteyttä.