Elokuvat.org — Kaikkien aikojen parhaat elokuvat

Tilaa syöte:
RSS tai Atom

Olet täällä: Leffablogi

Filmgoerin kaltaisia arvostelusivustoja

Vaikka Filmgoer-sivusto on toiminut logonsa alla olevan sloganinsa mukaan vuodesta 1999, tutustuin siihen ensimmäistä kertaa vasta vuoden 2008 tai 2009 varrella. Olen seurannut sitä jokseenkin säännöllisesti leffa-arvosteluiden ja -julkaisujen vuoksi. Tämänlaisia saitteja on Suomessakin kahmalokaupalla, mutta jokin juuri Filmgoerissa vetoaa minuun. Ehkä se johtuu siitä tavasta, jolla elokuvat esitellään tai listataan etusivulla. Varsinaisten elokuva-arvosteluiden lisäksi sivustolla on elävistä kuvista kertovia uutisia ja hieman tätä Elokuvat.org-sivuston blogiakin muistuttava leffablogi. Tosin heillä blogimerkinnät puivat paljon syväluotaavammin elokuvien yksityiskohtia, kuten kerrontaa, hahmojen kehitystä ja muita sellaisia asioita.

Kommentoikaahan alapuolelle omia elokuvista kertovia suosikkisivustojanne. Mieluusti suomalaisia sivustoja. Ehkä minä ja muutkin lukijat löydämme joukosta uusia kirjanmerkkeihin päätyviä kohteita.

Kommentoi ensimmäisenä

Kommentoitaessa julkaisua Filmgoerin kaltaisia arvostelusivustoja sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai nettisivujen osoitetta ei ole pakko laittaa. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Katsotko elokuvia mieluiten
Selaa elokuvia

Suosituimpia elokuvia

 1. Upstream Color
 2. The Raven
 3. Medusan perintö
 4. Meeting Evil
 5. Lentsikat
Suosituimpia elokuva­teattereita
 1. Julia 1&2
 2. Kino Myyri
 3. Kinopirtti Kemi
 4. Kino Kirkkonummi
 5. Bio Rex Verkatehdas
Uusimmat kirjoitukset
 1. Parhaat ja uudet HBO sarjat 2022
 2. Parhaat Netflix sarjat 2022 - Top 5 parasta sarjaa vuonna 2022
 3. Netflix elokuvat 2022 – 10 parasta Netflix elokuvaa vuodelle 2022
 4. Renny Harlinin elokuva mukana — kansainväliset rahapeliyhtiöt toimivat viihdesponsoreina
 5. 3 leffavinkkiä kun teemana on terveys

© Elokuvat.org 2022. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta vaikkakin pyrkii pitämään elokuvien esittelysivujen tiedot ajan tasalla ja virheettöminä. Huomasitko elokuvan tiedoissa epäkohdan, haluatko vihjata luettelosta puuttuvasta elokuvasta tai ehdottaa yhteistyökuviota? Ota yhteyttä.