Elokuvat.org — Kaikkien aikojen parhaat elokuvat

Olet täällä: Elokuvateatterit

Kino Kirkkonummi (Kirkkonummi)

Kino Kirkkonummi sijaitsee Munkinmäentiellä. Elokuvateatterissa on kaksi salia. Puhelinnumero on 09 221 8747. Kinoon käy Smartum, Sporttipassi ja Tyky-kulttuurisetelit.

Elokuvat.org ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli tämän Kino Kirkkonummi -esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Mielipiteet Kino Kirkkonummesta

Minna 21. heinäkuuta 2014

Pieni ja sympaattinen elokuvateatteri, jonka olemassaolosta sain tietää vasta ihan lähiaikoina. Hyvällä paikalla ihan Kirkkonummen juna-asemaa vastapäätä. Maksuvälineenä käy vain käteinen ja ilmeisesti myös kulttuurisetelit tms.

Carita Holmström 27. joulukuuta 2015

Aivan loistava pieni leffateatteri,joka ylläpitää vain hyvää ohjelmistoa. Usein aivan tuoreet elokuvat saavat siellä pian esitykset. Yritämme mieheni kanssa aina käydä täällä katsomassa elokuvia eikä Hesassa – täällä kun ei myöskään tarvitse kestää ylipitkiä mainoksia ennen kuin pääsee varsinaiseen leffaan!
VIISI TÄHTEÄ!

sopraano 17. tammikuuta 2016

Ihana paikka, tuli taas eilen todettua. Ei mainoksia eikä haisevaa popcornia.

Leffatäti 15. lokakuuta 2016

Muutettuamme Kirkkonummelle 13v sitten ihastuimme “oman kylän Kinoon”. Tunnelmallinen, positiivisessa mielessä retro -teatteri ja ohjelmisto aina tuoretta! Suosittellemme ja olemme suositelleet!!

Johanna Tuomi 22. marraskuuta 2017

On ihanaa että voi käydä leffassa omalla kotipaikkakunnalla! Katson ensi-iltaelokuvat aina Kino Kirkkonummessa – ylellistä!
Käykää hyvät ihmiset omassa teatterissa että saamme pitää sen jatkossakin!
Täydet pisteet!

Seppo Palkki 16. syyskuuta 2019

Erinomainen, paikallinen intiimi elokuvateatteri, Kirkkonummen kino, jonka pyörittäjille – isälle ja pojalle (ei sentään pyhälle hengelle;), nostan hattua ja korkealle nostankin!

Olen kotimaisen elokuvan suurkuluttaja vaimoni kanssa, joten käymme katsomassa, jos suinkin vaan saamme sopimaan aikatauluihimme, kaikki kotimaiset kiinnostavat elokuvauutuudet.

Myytyäni autoni pois ympäristö- energia- ja säästösyistä 14.04.2017 olen käynyt elokuvissa pelkästään Kirkkonummen kinossa fillarilla paikalle sotkien.

Sitä ennen kävimme elokuvissa Kirkkonummen kinon lailla pienessä, intiimissä ja sympaattisessa Tapiolan kinossa, ja vähän myöhemmin myös Ison omenan Finnkino-elokuvatetterissa.

Suosittelen todella lämpimästi kaikkia paikkakuntalaisia suosimaan paikallisten kauppakeskuspalvelujen lisäksi myös elokuvien muodossa paikkakunnan ainutta elokuvateatteria, Kirkkonummen kinoa.

Tuulikki Uuskoski 06. helmikuuta 2022

Muutin vähän isommilta saleilta tänne, mutta huomasin että pieni on söpöä. Minusta voi tulla vakituinen kävijä:

Kommentoitaessa julkaisua Kino Kirkkonummi sekä Nimi että Mielipide ovat vaadittuja tietoja. Sähköpostiosoitetta tai nettisivujen osoitetta ei ole pakko laittaa. Jos haluat antaa yksityisesti palautetta, käytä tätä lomaketta.

Katsotko elokuvia mieluiten

Tilaa syöte:
RSS tai Atom
Selaa elokuvia

Suosituimpia elokuvia

 1. Upstream Color
 2. The Raven
 3. Medusan perintö
 4. Meeting Evil
 5. Lentsikat
Suosituimpia elokuva­teattereita
 1. Julia 1&2
 2. Kino Myyri
 3. Kinopirtti Kemi
 4. Kino Kirkkonummi
 5. Bio Rex Verkatehdas
Uusimmat kirjoitukset
 1. The Card Counter – Astetta syvällisempi elokuva kasinopelaamisesta
 2. Kärsiikö Netflixin kilpailukyky, jos se lopettaa alkuperäissisältöön investoimisen?
 3. Miksi teknologiasta on tullut entistä tärkeämpi elokuvateollisuudelle viime vuosina?
 4. Parhaat ja uudet HBO sarjat 2022
 5. Parhaat Netflix sarjat 2022 - Top 5 parasta sarjaa vuonna 2022

© Elokuvat.org 2024. Palvelu ei vastaa tietojen oikeellisuudesta vaikkakin pyrkii pitämään elokuvien esittelysivujen tiedot ajan tasalla ja virheettöminä. Huomasitko elokuvan tiedoissa epäkohdan, haluatko vihjata luettelosta puuttuvasta elokuvasta tai ehdottaa yhteistyökuviota? Ota yhteyttä.